One Pot Pasta

Jeg kan ikke sige det nok - Nemme retter der er hurtige at lave.. De er lige mig ;) Derfor er jeg også ekstremt fan af denne "One Pot Pasta". Den er hurtig at forberede og så passer den i øvrigt stort set sig selv helt frem til serveringen. Jeg havde den skønneste lille hjælper til at forberede retten denne gang (og til at prøvesmage pølsen) :D Opskriften er til ca. 6 portioner Du skal bruge:
  • 300 gram spaghetti
  • 2 dåser hakkede tomater
  • En pølse efter eget ønske - Jeg er VILD med den viste fra Aalbæk
  • En god håndfuld friske cherrytomater
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • Ca ½ dl. soltørrede tomater
  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • Friske krydderurter efter egen smag
  • 1 spsk olie
  • 5 dl vand
  • Salt og peber
  • Evt. revet parmesan til servering
Sådan gør du:
  1. Hak løg, hvidløg, soltørrede tomater, spinat og krydderurter som ønsket
  2. Skær pølsen ud i den ønskede størrelse stykker
  3. Skær de friske tomater i både
  4. Fyld alle ingredienser i en gryde
  5. Kog retten op og lad den derefter simre i ca. 15-20 minutter. Rør indimellem.
  6. Server gerne med friskrevet parmesan - Det giver lige det sidste ;)