Sukkerfri kokoskager

Så blev det sørme også søndag i denne uge 🤗 I går var simpelthen en af de helt gode dage.. En sikker 3-0 sejr med volleyholdet og direkte derfra hjem og blive modtaget af søde julefrokostgæster ♥😋 Der blev sunget, quizzet og danset til den helt KÆMPE guldmedalje (og måske nok også drukket en liiille smule) og da jeg vågnede i morges var det ikke ligefrem søndagskage der stod øverst på listen. Men efter en restitutions-træning (andre tager restitutionsbajere, men det er som om det ikke rigtig gør noget godt for mig) var motivationen en lidt anden. Mine svigerforældre har haft Theo til overnatning og kommer hjem med ham her i eftermiddag, så der var jo ligesom også en god undskyldning for at der skulle laves søndagskage - Okay der er ALTID en god undskyldning for søndagskage 😉😅 Nå men det blev altså til disse kokostoppe, som jo pga chokoladen ikke er 100% sukkerfri, men jeg har brugt en meget lille mængde 80%s chokolade, så det er begrænset. Til gengæld har jeg allerede smagt lidt og de er i særdeleshed godkendt og har faktisk en smag der minder meget om almindelige kokosmakroner. Derudover er de nemme og der skal kun bruges 4 ingredienser - Det kan man jo ikke andet end glædes over :)   Du skal bruge:
  • 100 gram udstende dadler (Ca. 10 stk)
  • 2 dl kokosmel (den grove)
  • 1 æg
  • 40 gram mørk chokolade
Sådan gør du:
  1. Blend dadlerne
  2. Rør de blendede dadler sammen med kokosmel og ægget
  3. Bland til du har en ensartet masse - Jeg brugte hænderne
  4. Form dejen til det ønskede antal kager - Jeg lavede 4 store og en lille (til Theo)
  5. Bag i ca. 15 minutter ved 200 grader (varmluft)
  6. Lad kagerne køle helt af
  7. Smelt chokoladen og dyp kagerne i
  8. Lad dem køle helt af igen og server
  9. Enjoy!
Velbekomme og fortsat rigtig god søndag
  • Maria
#bloggersdelightplus