Den lille hjælp i køkkenet

Torsdags-3’eren: 3 mødre (+morblogs) jeg elsker at følge

Torsdags-3’eren er i dag dedikeret til 3 af mine yndlingsinstagrammere. Nyhedsfeedet på instagram kan i den grad hurtigt blive domineret af glansbilleder og ren lykkelighed (og jo jo, jeg bidrager da også med min del til samlingen). Men livet er mere end et rent hjem, velopdragene børn og perfekte selfies! Livet er i den grad også alt det uperfekte og det er her de tre nedenstående “damer” kommer ind i billedet..

Så med denne torsdags-3’er får du en anbefaling om at tjekke disse tre seje mødre ud. Listen er ikke i prioriteret rækkefølge!

Den perfekte mor

Bloggen www.denperfektemor.dk og instagram-profilen af samme navn @denperfektemor byder på et helt ærligt indblik i en lille families liv. Cecilie, som er kvinden bag bloggen og instagram profilen, bryder på en humoristisk måde med det perfekte billede der ellers florerer på instagram. Hun tager fat i hårde emner som fødselsdepression og det at have et kolikbarn og er i den grad ikke bange for at vise når tingene ikke helt går som de skal.

 

Nutidens mor

Johanne, som står for instagramprofilen @nutidensmor og bloggen af samme navn, er virkelig noget for sig selv… Hun er virkelig helt nede på jorden og er så ærlig omkring hendes evner som mor og nogle gange manglen på samme. Hun er på ingen måde bange for at udstille sig selv, ja nogle gange er det lige før det virker som om hun gør det med glæde. Hun er en kegle i et køkken og hvis I så story-videoerne fra hendes flødebolle-udfordring forleden, er jeg sikker på I er enige i, at det er noget af det sjoveste. Hun poster billeder på instagram af hende selv i akavede situationer og er simpelthen bare så fjollet og naturlig at man bliver helt glad i låget.

Hvis du ikke kender hende i forvejen, kender du måske nok heller ikke hendes indlæg “Lort folk med børn siger til folk uden børn” og “Lort folk med børn siger til folk uden børn” og så bliver du simpelthen nødt til at læse dem – De er fantastiske!

 

Nanna Pretzmann

Nanna som skriver på bloggen nannapretzmann.dk  har i den grad oplevet lidt af hvert og været sit igennem. Alligevel er hun übercool mama til 3 piger, heraf et tvillingesæt. Nanna er særligt sej fordi hun i den grad har fundet sig til rette i sin krop efter den har gennemgået to graviditeter. Derudover lægger hun vanvittigt lækre opskrifter op og det er nok især disse der har fanget mig. Nanna er lige som de to ovenstående kvinder helt nede på jorden og bundærlig. Hun har igennem tiden taget nogle hårde emner op, som uden tvivl har været svært for hende at skrive om og har virkelig åbnet sig for omverdenen gennem sin blog – det har jeg stor respekt for! Du kan også følge Nanna på instagram på @nannapretzmann

Billedet herunder er et cadeau til Nanna, som for noget tid siden lagde et lignende billede op på Instagram. Billedet medførte åbenbart en såkaldt følgerflugt?! Billedet fangede mig øjeblikkeligt fordi det for mig udtrykte nærhed, varme og ømhed og lige præcis den “ægthed” jeg har beskrevet ovenfor.


Det var min torsdags-3’er for denne uge. Du må hjertens gerne kommenterer nedenfor hvis du har bidrag til listen, mødre du elsker at følge 🙂

Rigtig dejlig torsdag til jer alle!

  • Maria

#bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lille hjælp i køkkenet