Hvidløgsbrød

One Pot Pasta

Jeg kan ikke sige det nok – Nemme retter der er hurtige at lave.. De er lige mig 😉

Derfor er jeg også ekstremt fan af denne “One Pot Pasta”. Den er hurtig at forberede og så passer den i øvrigt stort set sig selv helt frem til serveringen. Jeg havde den skønneste lille hjælper til at forberede retten denne gang (og til at prøvesmage pølsen) 😀

Opskriften er til ca. 6 portioner

Du skal bruge:

  • 300 gram spaghetti
  • 2 dåser hakkede tomater
  • En pølse efter eget ønske – Jeg er VILD med den viste fra Aalbæk
  • En god håndfuld friske cherrytomater
  • 2 håndfulde frisk spinat
  • Ca ½ dl. soltørrede tomater
  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • Friske krydderurter efter egen smag
  • 1 spsk olie
  • 5 dl vand
  • Salt og peber
  • Evt. revet parmesan til servering

Sådan gør du:

  1. Hak løg, hvidløg, soltørrede tomater, spinat og krydderurter som ønsket
  2. Skær pølsen ud i den ønskede størrelse stykker
  3. Skær de friske tomater i både
  4. Fyld alle ingredienser i en gryde
  5. Kog retten op og lad den derefter simre i ca. 15-20 minutter. Rør indimellem.
  6. Server gerne med friskrevet parmesan – Det giver lige det sidste 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvidløgsbrød