One Pot Pasta
Jeg kan ikke sige det nok – Nemme retter der er hurtige at lave.. De er lige mig 😉
Derfor er jeg også ekstremt fan af denne “One Pot Pasta”. Den er hurtig at forberede og så passer den i øvrigt stort set sig selv helt frem til serveringen. Jeg havde den skønneste lille hjælper til at forberede retten denne gang (og til at prøvesmage pølsen) 😀
Opskriften er til ca. 6 portioner
Du skal bruge:
- 300 gram spaghetti
- 2 dåser hakkede tomater
- En pølse efter eget ønske – Jeg er VILD med den viste fra Aalbæk
- En god håndfuld friske cherrytomater
- 2 håndfulde frisk spinat
- Ca ½ dl. soltørrede tomater
- 2 løg
- 4 fed hvidløg
- Friske krydderurter efter egen smag
- 1 spsk olie
- 5 dl vand
- Salt og peber
- Evt. revet parmesan til servering
Sådan gør du:
- Hak løg, hvidløg, soltørrede tomater, spinat og krydderurter som ønsket
- Skær pølsen ud i den ønskede størrelse stykker
- Skær de friske tomater i både
- Fyld alle ingredienser i en gryde
- Kog retten op og lad den derefter simre i ca. 15-20 minutter. Rør indimellem.
- Server gerne med friskrevet parmesan – Det giver lige det sidste 😉
Ingen kommentarer endnu